UITNODIGING NIJFIN-THEATER BIJEENKOMST DINSDAG 20 FEBRUARI 2024 BIJ CULTUREEL PODIUM LUX “SHOWMEISTER EEN KOMEDIE OVER STERVEN”

29 januari 2024Algemeen, Nieuws, Programma

Om de eerste echte samenkomst van dit jaar (na onze ALV in januari) goed te beginnen hebben we op dinsdag 20 februari a.s een gezellig en bovendien cultureel programma gepland:

We gaan in LUX te Nijmegen naar de theatervoorstelling van Theater Oostpool genaamd: “Showmeister een komedie over sterven”, een voorstelling met lovende recensies.

 

Wanneer de hypersuccesvolle voetbalcoach Mario (Jim Bakkum) van de dokter te horen krijgt dat hij nog maar een jaar te leven heeft, stort zijn wereld in.

Opeens voelen zijn drie landstitels en miljoenen op de bank niks meer waard en op de club zijn ze al bezig met zijn vervanger.

Dus besluit Mario de oppervlakkige voetbalwereld achter zich te laten en zijn laatste dagen op aarde te besteden aan een ultiem cadeau waar zijn miljoenen fans écht iets aan hebben:

een theatershow over zijn eigen leven.

 

Aansluitend is er gelegenheid om bij LUX, nog na te praten en te netwerken onder het genot van een drankje.

 

Programma (tijden onder voorbehoud):

20:00-20:30 uur: Ontvangst & drankje Locatie LUX, Marienburg 38-39 Nijmegen.

20:30-22:00 uur: Theatervoorstelling (let wel: voorstelling start om stipt 20:30 uur!!)

 

Belangrijk: wees op tijd, want de voorstelling begint met of zonder je!

 

Heb je interesse? Zorg er dan voor dat je je tijdig dan opgeeft voor deze zeer boeiende NIJFIN-avond!

Zou iedereen door middel van een kort mailtje mij uiterlijk donderdag 14 februari 2024 willen laten weten of hij/zij wel of niet aanwezig is?

 

Vriendelijk verzoek:

Mede in verband met de juiste reserveringen en een goede voorbereiding verzoeken wij je om als je je hebt aangemeld ook echt te komen.

Ook zouden we het fijn vinden dat je niet onaangekondigd komt, maar dat je je echt vooraf aanmeldt.

 

Alvast bedankt en graag tot dinsdag 20 februari!