UITNODIGING JAARLIJKSE BBQ, ANNEX ZOMERBORREL maandag 17 JUNI 2024

21 mei 2024Algemeen, Nieuws, Programma

HET IS WEER TIJD VOOR DE INMIDDELS BEROEMDE ‘NIJFIN BBQ’!
De barbecue zal plaatsvinden in het prachtige “’t Sfeerhuys bij de Looimolen” aan de
Looimolenweg 15 te Nijmegen (tussen de Graafseweg en Floraweg te Nijmegen).
Wij gaan ervan uit dat het goed BBQ-weer zal zijn, dat hebben we allemaal wel verdiend, maar bij slecht weer kunnen we naar binnen!
Wij ontvangen je graag vanaf 17:30 uur, de barbecue begint om ca. 18:15 uur en de aansluitende netwerkborrel zal duren tot circa 22.00 uur.
Indien je speciale dieetwensen hebt (geen vlees, geen vis, vegetarisch, allergiën, glutenvrij etc.), wil je dit dan ook aangeven.
Mede in verband met de bestelling en de juiste voorbereiding voor de BBQ, verzoeken wij je om als je je hebt aangemeld ook echt te komen. Ook zouden we het fijn vinden dat je niet onaangekondigd komt, maar dat je je echt vooraf aanmeldt bij onze secretaris, Edwin Lotz.

Bereikt je afmelding ons daarna ná DONDERDAG 13 JUNI a.s. dan zijn wij helaas genoodzaakt je € 40,00 in rekening

Ben je net zo geïnteresseerd als wij in deze boeiende avond en/of wil je ook ongedwongen netwerken met collega-financieel dienstverleners uit Nijmegen en omgeving? Kom dan naar deze bijeenkomst op MAANDAG 17 juni a.s. in “’t Sfeerhuys bij de Looimolen” aan de Looimolenweg 15 te Nijmegen!
Je komt dan toch ook met ons heerlijk de zomer inluiden!
Hopelijk tot dan!,

HET BESTUUR VAN NIJFIN

BEKIJK OOK ONZE WEBSITE: www.nijfin.nl
Oproep:
Wij kunnen nog altijd leuke nieuwe leden gebruiken!
Graag maken we gebruik van de gelegenheid een oproep te doen voor leuke nieuwe leden!! Dus mocht je een geschikt iemand kennen die lid wil worden en wil je die als introducé meenemen, dan is deze van harte welkom! Wil je wel zo vriendelijk zijn dit te melden bij je aanmelding, voorzien van zijn of haar gegevens? Je introducé mag eenmalig kosteloos deelnemen aan de bijeenkomst inclusief diner en drankjes.

Kosten lidmaatschap 2024:
Het lidmaatschap van NIJFIN bedraagt op jaarbasis € 240,00 (BTW-vrij). Hierdoor kun je kosteloos deelnemen aan alle lezingen en netwerkavonden, inclusief diner en een aantal consumpties.