Dinerlezing Maandag 24 april 2023

30 maart 2023Programma

Beste Nijfin-leden,

 

Bijgaand ontvangen jullie de mailing voor de komende Nijfin-dinerlezing op maandag 24 APRIL aanstaande vanaf 17.30 uur in “Hotel restaurant Rozenhof” aan de Nijmeegsebaan 114 Heilig Landstichting.

 

Op het programma staat dit keer een zeer gezellige en informatieve diner-lezing. Hierbij zal Roy Derks, expert op het gebied van Blockchain en de wereldwijde implementatie daarvan, onze spreker zijn.

De lezing heeft als titel Het internet van waarde en de wereld van Blockchain”.

 

Roy Derks is oprichter Atalio Innovations B.V. & Flare Portal. Hij is begonnen met ondernemen op 18 jarige leeftijd met de oprichting van ‘Gelderline’ een webdesign bedrijf, vervolgens is hij verder gaan studeren – International Economics in Nederland, Canada en Zuid-Korea. Werkzaam geweest bij Atos en sinds 2010 als zelfstandige (internationaal) werkzaam geweest bij o.a. Akzo Nobel, DSM, NXP, ChemChina, Sabic, Momentive en Tata Steel.

In deze lezing zal Roy ons meenemen in de wereld van Blockchain en de kracht van decentralisatie en uitleggen hoe data provider Flare Portal waarde toevoegt aan de decentralisatie van twee Blockchain netwerken.

 

Wij zijn er trots op het feit dat Roy nu onze spreker zal zijn over dit zeer interessante onderwerp.

Graag verwijs ik hiervoor ook naar de bijgesloten mailing.

 

Na de lezing zullen we met z’n allen gaan dineren, na-praten en netwerken in het restaurant van “Hotel restaurant Rozenhof”.

 

Graag nodigen wij je uit om hiervoor op maandag 24 april aanstaande aanwezig te zijn!

 

Heb je interesse? Zorg er dan voor dat je je tijdig dan opgeeft voor deze zeer boeiende NIJFIN-avond!

Zou iedereen door middel van een kort mailtje mij uiterlijk donderdag 20 april aanstaande willen laten weten of hij/zij wel of niet aanwezig is?

 

Wij kunnen nog altijd nieuwe leden gebruiken!

Mocht je een introducé(e) mee willen nemen, dan is deze van harte welkom. Wil je wel zo vriendelijk zijn dit te melden bij je aanmelding, voorzien van zijn of haar gegevens?

 

Vriendelijk verzoek:

Mede in verband met de juiste reserveringen en een goede voorbereiding voor het restaurant, verzoeken wij je om als je je hebt aangemeld ook echt te komen.

Ook zouden we het fijn vinden dat je niet onaangekondigd komt, maar dat je je echt vooraf aanmeldt.

Alvast bedankt en graag tot maandag 24 april!

Namens het bestuur van NIJFIN,
Edwin Lotz, secretaris