Dinerlezing 21 oktober 2019

17 september 2019Programma

Beste Nijfin-leden,

Bijgaand ontvangen jullie de mailing voor de komende Nijfin-dinerlezing op maandag 21 oktober aanstaande vanaf 17.00 uur in “Hotel restaurant Rozenhof” aan de Nijmeegsebaan 114 Heilig Landstichting.

Op het programma staat dit keer een Diner-lezing waarbij Ruud van Kraaij, pensioenspecialist én oud NIJFIN-Lid onze spreker zal zijn, met als onderwerp: Pensioenakkoord of ………………………………………………?

Na de lezing zullen we met z’n allen in gaan eten, napraten en netwerken in het restaurant van “Hotel restaurant Rozenhof”. Graag nodigen wij je uit om hiervoor op maandag 21 oktober aanwezig te zijn!

Heb je interesse? Zorg er dan voor dat je je tijdig dan opgeeft voor deze zeer boeiende NIJFIN-avond! Zou iedereen door middel van een kort mailtje (e.lotz@tenbergenotar.nl) mij uiterlijk donderdag 17 oktober aanstaande willen laten weten of hij/zij wel of niet aanwezig is?

Wij kunnen nog altijd nieuwe leden gebruiken!

Mocht je een introducé(e) mee willen nemen, dan is deze van harte welkom. Wil je wel zo vriendelijk zijn dit te melden bij je aanmelding, voorzien van zijn of haar gegevens?

Vriendelijk verzoek:

Mede in verband met de juiste reserveringen en een goede voorbereiding voor het restaurant, verzoeken wij je om als je je hebt aangemeld ook echt te komen.

Ook zouden we het fijn vinden dat je niet onaangekondigd komt, maar dat je je echt vooraf aanmeldt.

Alvast bedankt en graag tot maandag 21 oktober!

Namens het bestuur van NIJFIN,
Edwin Lotz, secretaris