UITNODIGING NIJFIN-LEZING EN DINER MAANDAGAVOND 28 OKTOBER 2024 “Schenken, erven & liefhebben in 2024” Door Prof. Mr. Bernard Schols

7 oktober 2024Algemeen, NIJFIN, Programma

Limburger Bernard Schols is als hoogleraar Successierecht verbonden aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Bernard is expert op het gebied van erfrecht en verschijnt regelmatig in de media, geeft veel inspirerende lezingen en gezellige theater-optredens en is onder meer bekend van zijn boeken ‘Voorkom ruzie bij de kist’ en ‘Voorkom ruzie in bed’. We zijn er trots op dat Bernard Schols op onze Nijfin bijeenkomst als spreker te gast is. Hij zal ons deze avond bewijzen dat recht en toegankelijkheid hand in hand gaan met zijn grensverleggende benadering daarvan in een mix van taal en humor. Zo trekt Bernard al vele jaren volle zalen en hij stond hiermee bijvoorbeeld ook al in theater DeLaMar in Amsterdam en zelfs op de theaterweide van de ZwarteCross.
Bernard is oud-notaris en na vijftien jaar in het notariaat werkzaam geweest te zijn heeft hij zich in woord en geschrift volledig toegelegd op het fenomeen estate planning. Zijn stokpaardje zijn de ‘sterren’ van de executeur-(testamentair) waarop hij eind 2007 bij prof. Mr. M.J. van Mourik promoveerde. Hij is co-auteur van het Handboek (Nieuw) Erfrecht en het Handboek Estate Planning. Naast auteur van Tekst & Commentaar BW en vaste medewerker van het WPNR is hij als redacteur verbonden aan het Tijdschrift (Nieuw) Erfrecht en de e-brief EstateTip Review. Verder maakt hij deel uit van de hoofdredactie van Fiscale Berichten voor het Notariaat (FBN) en publiceert in diverse tijdschriften.
Graag nodigen wij je uit om hiervoor op maandag 28 oktober aanwezig te zijn! Heb je interesse? Zorg er dan voor dat je je tijdig dan opgeeft voor deze zeer boeiende NIJFIN-avond!

Het programma van 28 oktober 2024:
• 17.30 ‐ 18.00 uur: Ontvangst
• 18.00 ‐ 18.45 uur: Lezing Bernard Schols
• 18.45 – 20.45 uur: Diner
• 20.45 – 22.00 uur: Netwerkborrel
Plaats: locatie: “’t Sfeerhuys bij de Looimolen” aan de Looimolenweg 15 te Nijmegen
Kosten: gratis voor leden van Nijfin
Aanmelden: bij onze secretaris, Edwin Lotz, Email: e.lotz@tenbergenotar.nl
Wij verzoeken je vriendelijk tijdig uiterlijk om 18:00 uur aanwezig te zijn, zodat wij op de geplande tijden met de avond en het diner kunnen aanvangen.
Ben je net zo geïnteresseerd als wij in deze boeiende avond en/of wil je ook ongedwongen netwerken met collega-financieel dienstverleners uit Nijmegen en omgeving? Kom dan naar deze bijeenkomst op MAANDAG 28 oktober a.s. in “’t Sfeerhuys bij de Looimolen” aan de Looimolenweg 15 te Nijmegen!

Hopelijk tot dan!,

HET BESTUUR VAN NIJFIN